Scouting Hoboken nodigt u graag uit op 18 november in het Gravenhof, voor een exclusief viergangendiner ten voordele van het bouwfonds. Met een zorgvuldig samengesteld topteam zorgen we voor dé ideale avond uit. Het bouwfonds steunen zonder dat je het merkt!

Onze chef-kok Jens stelt zorgvuldig de menu samen, onze patissier van het huis Tom voegde met precisie een lekker uitgebalanceerd dessert toe. Laat u verrassen!

• Tartaar van Zeebaars
  • Traaggegaard Buikspek
  • Witloofvelouté
  • Eend met Porto
  • Gewaegd Dessert

U kan via mail ook een vegetarisch alternatief bestellen.

RESERVEREN?

Doordat we topkwaliteit willen leveren, zijn er maar 50 plaatsen beschikbaar. Reserveer uw tafel dus als de bliksem.

Reserveren kan door te mailen naar bouwrestaurant@scoutinghoboken.be met melding van naam & aantal gewenste plaatsen. We laten dan snel weten of de plaatsen nog beschikbaar zijn. Je kan ook op onderstaande knop klikken natuurlijk!

PRAKTISCHE INFO

We hebben voor een unieke locatie gezorgd, het Gravenhof te Hoboken.

• Gravenhof: Louisalei 6, 2660 Hoboken
  • Datum: 18 november