Heb jij ons bouwkrantje gemist? Geen probleem, vanaf nu ook hier digitaal te vinden.

De laatste weken van de ruwbouw gaan in. Heb jij de laatste nieuwtjes van onze werf al gezien? Fiets zeker eens langs of volg het op scoutinghoboken.be/info/bouw/bouwwerf.


Beste vrienden van Scouting Hoboken,

Zoals de meesten onder jullie wel weten, zijn wij aan het bouwen. Er hebben al ontzettend veel mensen hun steentje bijgedragen. Daarom wilden wij, met de leiding en de leden, ook nog extra inspanning doen.

We gingen op zoek naar iets dat iedereen wel kan gebruiken, zo kwamen we op het idee om een kalender te maken met leuke foto's van leden en leiding.

Bestellen kan vanaf nu ook online via deze link tot en met 19 december. De kalender kan je ophalen op 4 januari op de winterreceptie.

Veel liefs,
De leiding

Bestel nu!

Een helpende hand, een steuntje in de rug.. dat is waar De Pollekes voor staan! Achter de schermen proberen we de groep waar nodig te ondersteunen en te begeleiden.

Ben jij iemand die niet kan stil zitten? Of heb je overal een idee over? Weet jij wat er leeft achter het poortje of ben je eerder een buitenstaander die meer wil leren over de werking? Ben je geprikkeld om jongeren te versterken in hun engagement als leid(st)er? Laat dan zeker van je horen!

Stuur een mailtje naar pollekes@scoutinghoboken.be en dan geven we je graag een extra woordje uitleg!
Bel je liever? Kies dan hier het nummer dat je het meest aanspreekt.

Lees meer

Contacteer ons

Een maand geleden zijn de werken van onze nieuwe lokalen gestart. Ons bouwproject wordt realiteit! Volgen jullie dit ook graag op? Kijk dan regelmatig op deze pagina voor updates: scoutinghoboken.be/info/bouw/bouwwerf

Volg de vooruitgang