familieweekend kampdata

Op zondag 15 oktober was onze Givertak betrokken bij een ongeval. Er vond een botsing tussen twee fietsers plaats. Een man raakte gewond. Politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen.

Bijzonder aangeslagen moeten we melden dat de andere fietser op dinsdag 24 september overleden is. Wij wensen veel sterkte aan alle nabestaanden en betrokkenen.

Voor alle vragen kan u contact opnemen met Pieter Lauwers (voorzitter ouderploeg). Contact: pieter.lauwers@scoutinghoboken.be / 0474 92 10 52

kampvuur

Samen bouwen we aan de ruimte voor de toekomst. Maar dit kunnen we niet alleen! Om ons bouwproject te realiseren hebben we de hulp nodig van ouders, oud-scouts, vrienden en sympathisanten! Help jij ons mee om ons project in het straatbeeld te brengen?

Lees meer

Eind augustus werden onderstaande brieven bij alle leden gebust. Heeft u ze niet aangekregen? Lees ze hieronder dan zeker even na:

Een nieuw jaar, een nieuwe kalender. Noteer alle onderstaande data alvast in je agenda. Zo hoef je nooit iets te missen!

  • zaterdag 2 september: grote kuis vanaf 10u
  • zaterdag 9 september: overgang + bbq vanaf 14u
  • zaterdag 18 november: bouwrestaurant ( meer info )
  • vrijdag 15 december: kerstmarkt van 18u tot 23u
  • vrijdag 5 januari: winterreceptie vanaf 19u
  • vr 23 tot zo 25 februari: familieweekend
  • vrijdag 4 mei: GATE 33 fuif
  • zondag 24 juni: ijssalon van 14u tot 17u

We heten jullie hartelijk welkom op de jaarlijkse BBQ, onmiddelijk na de overgang. Wij bieden u een heerlijk buffet aan met één of meerdere vleesjes naar keuze. Let op! Vóór 2 september geniet je van €2 korting per menu.

Schrijf je in

Alle kinderen die vorige zomer mee op kamp gingen en toen jonger dan 12 jaar waren, hebben recht op een fiscaal attest. Deze attesten worden in het weekend van 10 juni uitgedeeld na de vergadering. Gemist? Vraag er zeker naar bij de leiding of mail naar ledenadministratie@scoutinghoboken.be.

Heb jij interesse in onze werking? De voorinschrijvingen voor het werkjaar '17-'18 zijn gestart op woensdag 24 mei. Wees er tijdig bij!

Meer info

Ook dit jaar zijn al onze takken terug op kamp te volgen via Twitter. De Jinleiding start alvast met hun prospectie in Albanië en Macedonië te delen.

Bekijk de tweets

Niks te doen op zondag? Zin in een lekker vieruurtje? Kom genieten van onze heerlijke zelfgebakken wafels ten voordele van ons kamp naar Macedonië en Albanië!

Kies je eigen toppings of laat je verrassen door onze eigen Jinception-wafel.

Meer info

Bourgondiër, goesting in leuke avond uit of suuuupppeeer excited om ons bouwproject terug te steunen? Reserveer dan als de bliksem jouw tafel op onze exclusiefe restaurantavond in het Gravenhof. Schrijf je snel in!

Meer info

De nieuwe ontmoeting is klaar. Bekijk snel welke nieuwe activiteiten jullie na de Paasvakanie te wachten staan. Ook alle kampdata zijn gekend.

Bekijk de nieuwe ontmoeting Bekijk de kampdata

Afgelopen weekend stelde we jullie met veel trots onze bouwplannen voor. Samen kunnen we dit mooie project realiseren maar we rekenen ook op uw steun! We hebben alle informatie over het bouwproject gebundeld op scoutinghobokenbouwt.be. Daarnaast introduceren we ook de #scoutinghobokenbouwt.

Heeft u vragen over het bouwproject? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Bezoek de website Doe mee met #scoutinghobokenbouwt

U kan er niet meer naast kijken. Op zaterdag 11 februari organiseren wij een bouwgala en presenteren wij u met veel plezier ons bouwproject. Kan u al niet wachten? Wij staan alvast te trappelen. Schrijf u snel in via onderstaande link.

Meer info Schrijf je in

De eerste ontmoeting van het jaar is weer voorbijgevlogen. Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en een deugddoende vakantie. Uiteraard vliegen we er na de vakantie weer volledig in met een nieuw, speels en avontuurlijk programma.

Op vrijdag 6 januari starten we naar alle traditie het nieuwe jaar met onze winterreceptie. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 20u voor een drankje en een hapje aan democratische prijzen. Vanaf zondag 8 januari starten de wekelijkse vergaderingen terug.

Bekijk de nieuwe ontmoeting

Welkom op onze nieuwe website!

Wij hebben een heleboel nieuwe informatie toegevoegd. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Tips of suggesties? Neem dan zeker even contact op met ons webteam.


Kalender

{{ errorMessage }}

{{ ev.entity.short }} {{ ev.name }} {{ ev.timestr }}
Banner Trooper