Een helpende hand, een steuntje in de rug.. dat is waar De Pollekes voor staan! Achter de schermen proberen we de groep waar nodig te ondersteunen en te begeleiden.

Ben jij iemand die niet kan stil zitten? Of heb je overal een idee over? Weet jij wat er leeft achter het poortje of ben je eerder een buitenstaander die meer wil leren over de werking? Ben je geprikkeld om jongeren te versterken in hun engagement als leid(st)er? Laat dan zeker van je horen!

Stuur een mailtje naar pollekes@scoutinghoboken.be en dan geven we je graag een extra woordje uitleg!
Bel je liever? Kies dan hier het nummer dat je het meest aanspreekt.

Lees meer

Contacteer ons

Een maand geleden zijn de werken van onze nieuwe lokalen gestart. Ons bouwproject wordt realiteit! Volgen jullie dit ook graag op? Kijk dan regelmatig op deze pagina voor updates: scoutinghoboken.be/info/bouw/bouwwerf

Volg de vooruitgang

Kijk jij al uit om je hersenen te trainen op onze bouwquiz? Wie weet sleep je op 17 november wel de overwinning in de wacht! Hoe dan ook wordt het een avond vol plezier. Schrijf je dus snel in! Lees hier meer.

Of ben je al aan het watertanden van al die geweldige verhalen over ons bouwrestaurant? De eerste inschrijvingen zijn al binnen dus wacht niet langer en reserveer ook je plaatsje voor onze 2e editie op zaterdag 15 december. Lees hier meer.

Info en inschrijvingen bouwquiz Info en inschrijvingen bouwrestaurant

Eind augustus werden onderstaande brieven bij alle leden gebust. Heeft u ze niet aangekregen? Lees ze hieronder dan zeker even na:

Bekijk de infobrieven

Over twee weken is het eindelijk weer zo ver. Het moment waar kinderen en ouders snakkend naar uitkijken... De start van het scoutsjaar! Naar eeuwenoude traditie, open we het jaar met onze overgang.

Dit jaar, ziet de planning er een tikkeltje anders uit: we starten met de eerste werken aan ons nieuw lokaal! Dat willen we met jullie vieren! We steken de eerste symbolische spade in de grond, gevolgd door een lekker glaasje. U komt toch ook mee vieren?

Lees meer

Schrijf je in voor de BBQ Download de inforbrief