Vanaf 21u zijn er ook nog tickets aan de kassa beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

Het einde van ons bouwproject nadert en dat moeten we vieren!

Wat een project is het geweest! Officieus gestart met een behoefteanalyse in 2014. Officieel gestart in februari 2017 tijdens ons Bouwgala, samen met meer dan 400 vrienden van Scouting Hoboken. De eerste spadesteek in september 2018, en nu, een jaar later leggen we de laatste hand aan het gebouw.

Dit laten we niet ongemerkt passeren, dit gaan we vieren! En waar beter dan in onze nieuwe lokalen, met een tweede editie van ons succesvol Bouwgala? Graag nodigen we u uit op 16 november te Harold Rosherstraat 40, 2660 Hoboken, voor een feestelijke afsluiter van ons bouwproject. De avond is gelijkaardig aan het eerste Bouwgala, enkel nog plezanter.

Schrijf je in

Wat staat er allemaal op het programma?
  • 18u30 - Welkom: receptie en ontvangst
  • 19u00 - Walking dinner
  • 21u30 - Afsluiten bouwproject
  • 22u00 - Live muziek
  • 23u00 - DJ's
Kan u niet komen?

Wij vinden het ook jammer. Wilt u ons toch nog een laatste steuntje geven? Dan kan je alvast een armbandje (sieraad) of stropdas kopen via deze pagina.

Praktische info
  • Dresscode: "Think Gala Costumes and Cocktail Dresses"
  • Locatie: nieuwe lokalen Scouting Hoboken - Harold Rosherstraat 40, 2660 Hoboken

Volgt u een bepaald dieet (bv.: veggie, halal) of hebt u voedselallergiƫn of -intoleranties? Geen probleem. Geef ons gewoon een seintje via bouwgala@scoutinghoboken.be.

Maakt u mee reclame?

Op vrijdag 6 september hebben wij in zo'n 700 brievenbussen een uitnodiging gestopt. We hebben hiervoor ons archief geraadpleegd om zo veel mogelijk oudleiding en sympathisanten te kunnen bereiken. Uiteraard is deze lijst nooit volledig. Ken je nog mensen die geen uitnodiging kregen? Laat het ons zeker weten via bouwgala@scoutinghoboken.be. Je kan ook reclame maken via ons evenement op Facebook.

Schrijf je in


Kalender

{{ errorMessage }}

{{ ev.entity.short }} {{ ev.name }} {{ ev.timestr }}

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten geplaatst in de laatste 30 dagen.