Quiz zondag 5 februari 14:00-17:00

Vandaag komen we te weten welke jongverkenner het meeste kennis heeft over willekeurige onderwerpen. Bereid je voor en zoek alles op wat je maar opzoeken kan, want je zal het nodig hebben vandaag!


Dropping zaterdag 11 februari 19:00-21:00

We weten allemaal wat dit betekent… Haal jullie beste kaartkunsten maar naar boven want jullie vertrekken deze avond op dropping!


Ruiltocht zondag 19 februari 10:00-17:00

Ruiltocht, voor een paar als muziek in de oren voor andere onbekende klanken. Vandaag gaan jullie zelf jullie eten mogen gaan zoeken en dit door een, nog onbekend, voorwerp elke keer opnieuw in te ruilen voor iets anders.


Bosspel zondag 26 februari 10:00-12:00

Een echt scoutsspel wordt in een bos gespeeld. En dat gaan we vandaag dus doen! Smeer die beentjes maar al in want die ga je kunnen gebruiken.


Stadsspel zondag 5 maart 14:00-17:00

Ja Ja je ziet het goed, EEN STADSSPEL. Kom allemaal met de fiets want vandaag trekken we de wilde wereld in opzoek naar verschillende avonturen. Wie kent er Antwerpen het beste? Er is maar 1 manier om daar achter te komen.


JOHO-namiddag zondag 12 maart 14:00-17:00

Heb jij er al eens van gedroomd om met verschillende Hobokense jeugdbewegingen samen te spelen? Wel dan is het jouw geluksdag want vandaag is het de JOng HOboken-namiddag waarop we samen met onder andere Chiro Klinker en Chiro Sentroem samenkomen om gigantisch goeie spelletjes te spelen. Kom zeker af zodat onze scouts goed vertegenwoordigd is!

De ouders zijn vandaag ook welkom. De Pollekes organiseren tijdens de vergadering voor de leden een wandeling voor de ouders. Op die manier kan je genieten van een ontspannen zondagmiddag, terwijl je de andere ouders van de scouts beter leert kennen.


Geen vergadering zondag 19 maart

De leidingsploeg is dit weekend op teambuilding. Jammer genoeg geen vergadering dus! Tot volgende week.


Weekend vrijdag 24 maart - zondag 26 maart

Dit weekend is anders dan een standaard scoutsweekend. Want we gaan ons moeten bewijzen tegen de andere scoutsen van onze gouw! Gouw? Hoor ik iedereen al denken. De Gouw zijn de scoutsen bij ons in de buurt. Dus misschien komen jullie nog wel bekend volk tegen van andere scoutsen. Kom dus zeker mee om onze groep te vertegenwoordigen.


Geen vergadering zondag 2 april

Vandaag is het geen scouts. Geniet van jullie vakantie en tot over 2 weken!


Geen vergadering zondag 9 april

Vandaag is de leiding paaseitjes aan het rapen, geen scoutsvergadering dus.


Pleinspelletjes zondag 16 april 10:00-12:00

Vandaag zien we wie of dat we de spelletjes niet verleerd zijn na 2 weken scouts te hebben meoten missen. Wie wint er de meeste spellen? De leiding of de jongverkenners?