Lente Spelen zondag 25 april 10:00-12:00

Prairie is een grote fan van de Olympische spelen. Winter spelen, zomer spelen hij kijkt ALTIJD! En nu dacht hij dat het misschien wel leuk was om met de kabouters de Lente Spelen te organiseren. Komen jullie meedoen? Vergeet zeker je meest sportieve outfit niet aan te trekken.


Dagweekend zaterdag 1 mei 09:00-21:00

Wat? Een weekend op 1 dag? Ja hoor, goed gezien! Stokstaartje is corona helemaal beu, net als iedereen… En wij willen nog steeds super graag op weekend met jullie. Dus dan doen we dat gewoon lekker op 1 dag. Verdere info hierover zal gecommuniceerd worden via mail.


Technieken zondag 9 mei 10:00-12:00

Gisteren zei Prairie tegen ons: “Seg, kabouters moeten toch wel kunnen sjorren hé?”. En hij heeft gelijk dus vandaag gaan we jullie technieken eens testen! Wie weet bouwen we wel iets super cool?


Teh repus etorg lepssob zondag 16 mei 14:00-17:00

Wat voor een gekke titel staat hier nu weer? Kooka gaat jullie vandaag eens verassen met een geheime vergadering. Wat zouden we nu weer doen en waar gaan we naartoe? Kom mee om het te ontdekken!


Knutselen zondag 23 mei 10:00-12:00

Stokstaartje is stiekem een echt knutseltalent. Hij denkt eigenlijk ook dat jullie echt niet zo goed kunnen knutselen als de leiding... Vandaag is dus de perfecte kans om ons te tonen dat de kabouters wel goed kunnen knutselen!


Het Grote Disneyspel zondag 30 mei 14:00-17:00

Kooka is een hele grote fan van Disney! Dus vandaag bereiden we ons voor op het ka… Oeps, bijna te veel verklapt. Komen jullie vandaag met ons meespelen?


Hoe vettiger, hoe prettiger! zondag 6 juni 10:00-12:00

Prairie vond echt dat wij dit jaar nog niet genoeg vuil zijn geworden op de scouts… Dus vandaag gaan we daar verandering in brengen! Laat maar eens zien dat jullie stoere meisjes zijn die niet bang zijn van wat modder, … Doe zeker kleren aan die heel vuil mogen worden.


Kampen vergadering zondag 13 juni 10:00-12:00

Stokstaartje bouwt heel graag kampen en hij weet dat jullie dat ook super tof vinden! Daarom gaan we vandaag eens kijken welke kabouters er de beste kampen kunnen bouwen. En wie weet spelen we nog wel een heel cool spel als de kampen af zijn…?


Waterspelletjes zondag 20 juni 10:00-12:00

Het is eindelijk zomer! Kooka is super blij want ze zit heel graag in de zon. Maar van al dat zonnen krijg je het natuurlijk ook super warm, dus we zoeken vandaag verkoeling in het water. Want zeg nu zelf, wie speelt er niet graag waterspelletjes?