Geen vergadering zondag 2 oktober

De leiding is samen op weekend op het scoutsjaar voor te bereiden, deze zondag is het dus geen vergadering. Tot volgende week!


Menen aarm! zondag 9 oktober 14:00-17:00

Aaaaaaah! TOET-TOET! BAF! Ai, ons is het helaas niet gelukt om een driedubbele salto op rollerskates te doen. Eens kijken wat jullie ervan bakken bij deze vergadering op wieltjes. Pak zeker je fiets, step, rollerksates of ander ongemotoriseerd vervoersmiddel mee. Na de vergadering is er ook een infomomentje voor de ouders over onze vergaderingen, de weekends en het kamp.


Want Hoboken is de ploeg van’t Stad!!! zondag 16 oktober 10:00-12:00

Hoboken…Hoboken!!! Oefen tegen vandaag dat volkslied maar goed en maak u klaar om de hoogste treden van het winnaarspodium te beklimmen want deze zondag gaan we voor het goud in echte Hobokense sportspelen.


Marsepeinslag zondag 23 oktober 10:00-16:00

“Hallo, wij zijn van de scouts en wij verkopen marsepein”. Het is weer die dag van het jaar. Vergeet zeker geen dagrugzakje met je lunch en drinkbus.


Kunne wij et moaken! Ik peis het wel!!! zondag 30 oktober 10:00-12:00

We gaan jullie vandaag alle technieken leren die een welp nodig heeft om te overleven en kampen te bouwen in de Hobokense wildernis. Welkom bij de techniekenvergadering.


Boa de rijkswàcht! zondag 6 november 14:00-17:00

We trekken deze zondag de bossen in voor een onvervalst bosspel. Dus trek die camouflagegroene scoutsbroek aan, zet een struik op je hoofd en kom mee voor een epische strijd voor of tegen smokkelaars.


Edde goa gién onderbroek aan of wa? zondag 13 november 10:00-12:00

Ikke wel ze moat! Het is krachtpatsen geblazen op de scouts met de highlandgames. Balken werpen, nagels inkloppen, doedelzak spelen, de mysterieën rond het (al dan niet bestaande) Schots onderbroekske en veel meer!


Tis welpenweekend manne! vrijdag 18 november - zondag 20 november

Dit weekend gaan we met de welpen van vrijdag tot zondag weg. Meer info over het welpenweekend volgt nog.


Zwaansde goa een pakske? zondag 27 november 10:00-17:00

We gaan een hele dag weg! Smeer die kuiten maar al in en pak dat lunchpakket al klaar want wij trekken de wijde wereld in op avontuur! Meer informatie volgt later nog.


Sinterklaas zondag 4 december 10:00-12:00

Hij komt
Hij komt
Die lieve goede sint
Mijn beste vriend, jouw beste vriend
De vriend van ieder kind!

Sinterklaas komt vandaag op bezoek, waren er dit jaar stoute kindjes op de scouts?


Kemmetgat! zondag 11 december 10:00-12:00

Amai wat een boekje was dat! Zooooo vermoeiend. En het is ook zo koud. Vandaag trekken we een lekker warme pyjama aan, pakken we ons beste gezelschapsspelletje erbij en trekken we ons terug in de lokalen voor een sloefvergadering.


Kerstfeestje zaterdag 17 december 18:00-20:00

Ho-ho-holapola het is al het einde van het jaar! Dat verdient wel een feestje niet? En wie feestje zegt, zegt natuurlijk ook cadeautjes dus neem er zeker eentje mee ter waarde van vijf euro. We voorzien wat snacks maar eet toch al maar een beetje op voorhand.


Geen vergadering zondag 25 december

Woar zedde gelle?


Geen vergadering zondag 1 januari 2023

Vandaag viert de leiding het nieuwe jaar. We verwelkomen jullie graag komende zaterdag op onze winterreceptie om samen 2023 in te zetten. Gelukkig nieuwjaar!


Winterreceptie zaterdag 7 januari 2023 19:00-23:55

Vanavond zijn jullie allemaal welkom voor een warme chocomelk, een glühwein of gewoon een bekertje frisdrank. Zo klinken we samen op het nieuwe jaar!Kalender

{{ errorMessage }}

{{ ev.entity.short }} {{ ev.name }} {{ ev.timestr }}

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten geplaatst in de laatste 30 dagen.