Frozen zondag 5 februari 14:00-17:00

Elsa is haar krachten kwijt en kan zo geen ijskasteel meer maken voor zichzelf om in te overnachten. Wij moeten ervoor zorgen dat ze haar krachten terug vindt én dat ze nog een plek vindt op te slapen.


Lady En de Vagebond zondag 12 februari 10:00-12:00

Psst, kapoenen. Wie van jullie heeft er ooit al eens een liefje gehad? Vandaag is het Valentijn, een dag waarop we alle liefjes in de bloemetjes zetten, of in de spaghettislierten?


Rapunzel zondag 19 februari 14:00-17:00

Rapunzel, Rapunzel, laat je haren vallen! Wie klim er het snelst omhoog via haar haren, helemaal naar de top van de toren?


Finding Nemo zondag 26 februari 10:00-12:00

Vermist: Nemo. Uiterlijk: een oranje vis, met witte en zwarte strepen. 1 grote en 1 kleine vin. Laatst gezien toen hij aan het zwemmen was rond een boot.
Gaan jullie mee zoeken naar Nemo?


Vaiana zondag 5 maart 14:00-17:00

Waar de hemel de zee overwint, verlang ik
Voorbij een ster, zo groots en ver
Met de wind in mijn rug op de zee, kan ik zeilen
Ooit zal ik gaan, als ik ga heb ik geen idee hoe ver ik ga


JOHO-namiddag zondag 12 maart 14:00-17:00

Heb jij er al eens van gedroomd om met verschillende Hobokense jeugdbewegingen samen te spelen? Wel dan is het jouw geluksdag want vandaag is het de JOng HOboken-namiddag waarop we samen met onder andere Chiro Klinker en Chiro Sentroem samenkomen om gigantisch goeie spelletjes te spelen. Kom zeker af zodat onze scouts goed vertegenwoordigd is!

De ouders zijn vandaag ook welkom. De Pollekes organiseren tijdens de vergadering voor de leden een wandeling voor de ouders. Op die manier kan je genieten van een ontspannen zondagmiddag, terwijl je de andere ouders van de scouts beter leert kennen.


Geen vergadering zondag 19 maart

De leidingsploeg is dit weekend op teambuilding. Jammer genoeg geen vergadering dus! Tot volgende week.


Jungle Book zondag 26 maart 10:00-17:00

Kapoenen, we hebben fantastisch nieuws. Mowgli heeft ons uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de jungle. Benieuwd wat voor dieren daar leven? Kom dan zeker mee!
Vandaag gaan we samen naar ZOO Antwerpen. Meer informatie volgt!


Geen vergadering zondag 2 april

Vandaag is het geen scouts. Geniet van jullie vakantie en tot over 2 weken!


Geen vergadering zondag 9 april

Vandaag is de leiding paaseitjes aan het rapen, geen scoutsvergadering dus.


De Grote Disney Quiz zondag 16 april 10:00-12:00

Hebben jullie goed opgelet de vorige vergaderingen? Tijd om jullie kennis op proef te stellen tijdens de Grote Disney Quiz!